Despre noi

"O femeie are nevoie de nesfârşite şiraguri de perle” - Coco Chanel. 

 

Fiecare bijuterie Lisa&Co. este gândită să arate ca o piesa de artă. Pentru că adorăm să purtăm bijuterii speciale și pentru că iubim ceea ce facem, concepem și executăm fiecare piesă cu dedicare și pasiune. 

Totul a început când am realizat că ne dorim mai mult - mai mult pentru noi, mai mult pentru lumea în care trăim. Suntem doua surori cu profesii diamentral opuse - arhitect si consultant juridic in industria  IT - care au decis să își continue pasiunea și să o împartășească lumii,  prin crearea unor bijuterii care ies din tiparul comun. Când timpul a hotărât să ne așeze în planuri diferite, profesional și personal, am hotărât că este momentul să scoatem la suprafață trăirile noastre netăgaduite și, împreună, să creăm bijuterii inedite pentru noi și femeile ca noi.

 

Filosofia designului inovativ al bijuteriilor Lisa&Co. își are izvorul în concepte precum asimetria, formele geometrice și inspirația celestă.

 

Lisa&Co. este un brand pentru care creativitatea este pe primul plan și de aceea investește timp în conceperea și executarea unor piese de bijuterie mici și foarte mici, cu manopera complexă, care necesită o atenție sporită la detalii și finisaje. Perserverența, energia și dorința de a crea piese care se apropie de perfecțiune sunt definitorii în munca noastră. Credem cu tărie că oricât de mică ar fi o bijuterie, ea trebuie să fie definită nu doar de delicatețe, ci și de precizie și perfecțiune.

 

Pasiunea noastră pentru frumos și dorinta de a crea ceva unic și, în acelasi timp, practic a condus la conturarea unei colecții de bijuterii versatile, care pot fi purtate atât pe timp de zi, cât și la ocazii speciale. Ne-am propus să creăm bijuterii care au o poveste aparte, deși poate de multe ori nu depasesc doi centrimetri.

 

Așa cum procedăm de când ne știm, ne-am propus să ne provocăm reciproc și să lucram împreună pentru a deveni mai bune în ceea ce facem. Astfel, vom include în bijuteriile noastre simboluri culturale și istorice, precum șiragul de perle al Reginei Maria al cărei portret ne-a marcat copilăria sau simboluri din mitologia universală. Aceste simboluri vor inspira viitoarele colectii de bijuterii puternic personificate din traditiile si culturile lumii, pe care cu siguranta vei adora sa le porti si in acelasi timp vei simti cu siguranta sa transmiti mai departe povestea lor unica.

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.